Over ons

Gegroet! Wij zijn Zenyva en het is onze missie om kinderen te helpen gemakkelijker te ademen. Als ouders begrijpen we hoe moeilijk het is om je kleintje te zien lijden aan ademhalingsproblemen. Daarom hebben we BreatheBuddy gemaakt - een klein, stil en heel gemakkelijk te gebruiken apparaatje dat ademhalingsbehandelingen gemakkelijk en gemakkelijk maakt.

Onze reis begon toen onze oprichtster Emma haar dochter zag worstelen met astma. Ze was de grote, luide en enge vernevelaars op de markt beu en besloot iets beters te maken. Na veel onderzoek en samenwerking met experts werd de BreatheBuddy geboren!

Onze vernevelaar is klein genoeg om in je zak te passen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij is ook erg stil, zodat je kind hem zonder angst kan gebruiken.

Bij Roome zetten we ons in om het leven van kinderen met ademhalingsproblemen en hun familie makkelijker te maken. We werken samen met vooraanstaande artsen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig en effectief zijn, en we zijn er altijd om je te ondersteunen.

Als u lid wordt van de Zenyva familie, krijgt u meer dan alleen een vernevelaar - u krijgt een partner in de reis van uw kind naar een gezonde ademhaling. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen met geweldige producten, betrouwbare ondersteuning en een gemeenschap van ouders die jou begrijpen.

Laten we samen de ademhaling van je baby makkelijker maken met Zenyva!